Cardiology.nl

Flash plugin niet aanwezig

Meest bezochte WebSite in Cardiovasculair Nederland, oorspronkelijk bestemd voor De Nederlandse Cardioloog, maar inmiddels ook voor Internisten, Neurologen, Vaatchirurgen en Apothekers. Cardiology.nl is een belangrijke nieuwsbron voor Cardiovasculair Nederland. Op deze website worden allerlei nieuwsberichten geplaatst die van belang zijn voor zowel cardiologen als Internisten, Neurologen, Vaatchirurgen en Apothekers.

De artikelen worden geschreven door specialisten voor specialisten. Op www.cardiology.nl vindt u onder andere besprekingen van de laatste trials op cardiovasculair gebied, verslagen van nationale en internationale congressen, hoogtepunten uit de meest recente cardio-vasculaire literatuur, links naar andere relevante websites, een maandelijks wisselende poll en de nieuwste ontwikkelingen op cardiovasculair gebied in Nederland.

De adviesraad van www.cardiology.nl wordt gevormd door een tiental zeer voorstaande collega's uit de Nederlandse cardiologie. De website wordt dagelijks aangevuld met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van cardiologie.

Website

Facilitator

 

^ Boven