OncoMotief

OncoMotief afbeelding

OncoMotief is een serie praktijk gerichte CD-ROMS over het meest saillante van de ochtendbesprekingen uit de Nederlandse oncologie.

Meer

 

CardioMotief

CardioMotief afbeelding

CardioMotief is een serie praktijk gerichte CD-ROMS over het meest saillante van de ochtendbesprekingen uit de Nederlandse cardiologie.

Meer

 

VasculairMotief

VasculairMotief afbeelding

Analoog aan de gewaardeerde serie CardioMotief, inmiddels geaccrediteerd, hebben toegewijde vasculaire specialisten gebouwd aan een 'eigen' nascholingsserie, getiteld VasculairMotief.

Meer

 

PulmoMotief

PulmoMotief afbeelding

PulmoMotief is een interactief nascholingsprogramma, onder redactie van Nederlandse longartsen, naar het voorbeeld van de gelijknamige serie CardioMotief van cardiologen, gewijd aan Ochtendbesprekingen in de kliniek.

Meer

 

UroMotief

UroMotief afbeelding

UroMotief is een interactief nascholingsprogramma gewijd aan alledaagse, maar soms ook uitzonderlijke onderwerpen binnen de urogenitale geneeskunde.

Meer

 

Cardiology.nl

Cardiology afbeelding

Deze WebSite is ingericht voor cardiologen en cardiologen in opleiding die gebaat zijn bij Up-to-Date educatie (3-5 jaar vooruit), informatie en snelheid van leren en handelen.

Meer

 

Youngones

Youngones afbeelding

Ruim 160 cardiologen in opleiding lopen de komende 3 jaar mee in het Onderwijsprogramma van The Young Ones, dat zich richt op congresbezoek en dat is ge�nitieerd in een samenwerkingsverband met de opleiders in de toonaangevende cardiologische centra.

Meer

 

VUmc Diabetescentrum

Diabetescentrum afbeelding

Het diabetescentrum VUmc Amsterdam, multidisciplinair onderzoekscentrum voor diabetes, biedt patient- en onderzoeksgerichte informatie aan.

Meer

 

Hartfalenpoli

Hartfalenpoli afbeelding

De opleidingsmodule Hartfalenpoli behandelt diverse aspecten van hartfalen: de ontwikkeling en de progressie van hartfalen, de begeleiding van de pati�nt anamnese, onderzoeken, beleid & monitoring.

Meer

 

^ Boven